0746 196 452

Cum a inceput:

Din pasiune pentru frumos, fondatorii nostri francezi Hubert Larmaraud si Stephane Dumas au început povestea Meli Melo – Paris în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul de care s-au bucurat colecţiile de accesorii si bijuterii pentru femei, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo – Paris au stat la baza dezvoltarii sale.

Cum ne-am dezvoltat:

Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor. Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri experienţe incredibile si inspiratie.

Ce ne motiveaza in fiecare zi:

Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul vestimentar al fiecarei femei care intra in magainele Meli Melo – Paris. Visam sa aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda.

Meli Melo – Paris astazi:

Detinem cea mai mare retea de magazine cu bijuterii si accesorii fashion din Romania. Suntem reprezentaţi in toate marile orase din tara cu 37 de magazine si…

Nu ne vom opri aici!

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, in anul 1998 in Bucuresti. In prezent detine un total de 36 de magazine de bijuterii si accesorii, cel mai mare lant de magazine de profil, din Romania, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin in Chisinau si 2 magazine in Sofia, dar si magazinul online www.melimelo.ro.
Categoriile de produse care se gasesc in magazinele Meli Melo – Paris se adreseaza atat micutelor domnisoare, cat si femeilor mature, cu un stil perfect conturat.
De la cercei, coliere, bratari, pana la esarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genti, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de par, dar si incaltaminte si o colectie limitata de haine. Toate colectiile sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnisoarele in cautare de noutati din domeniu, in magazinele noastre, in fiecare sezon.