0265 326 565

PROGRAM

Luni – Duminica: 09 – 21

In anii ’60, curatatoriile chimice independente au pus bazele industriei de ingrijire a textilelor, care ofereau servicii de inalta calitate, destinate cu precadere clientilor influenti, promovand tarife netransparente si complexe, sa nu mai mentionam ca timpul de livrare era extrem de lung.
5àSec a deschis primele sucursale in anul 1968, bazate pe un concept cu adevarat inovator: sa furnizeze servicii de curatatorie si spalatorie, promovand nu numai un raport calitate/pret rezonabil, pentru a fi accesibil tuturor, dar si tarife transparente – aplicand doar cinci preturi diferite, in functie de specificitatea serviciului (de unde si cifra-simbol ‘5’ din 5àSec), totul intr-un termen de livrare rapid.

De atunci, 5àSec a cunoscut o dezvoltare rapida si de succes pe acest segment, ca rezultat al unei oferte comerciale adaptate vremurilor.

Satisfactia clientilor este cea mai importanta misiune a noastra. Asiguram servicii profesionale de inalta calitate, preturi accesibile si un sistem de livrare rapid.  Articolele dumneavoastra vor trece printr-un proces riguros care incepe cu identificarea metodei optime de curatare, urmata de indepartarea petelor, cutare sau spalare, calcat si verificarea calitatii.