Promenada Mall Targu Mures a fost deschis în Octombrie 2007 si este cel mai mare Complex Comercial din Judetul Mures, cu 50.000 mp inchiriabili. Promenada Mall a devenit pentru oamenii din zona un spatiu familiar, dar si unul caracterizat prin dinamism. E locul în care vin sa se bucure de ultimele noutati, dar si sa se relaxeze sau distreze. E locul in care pot profita de ofertele  magazinelor sau de evenimentele organizate de Mall.

Promenada Mall Targu Mures ofera peste 85 de magazine, 8 sali de CINEMA, restaurante, cafenele, sala de jocuri si bowling si pune la dispozitie peste 1.500 locuri de parcare.

Galeria Comercială include branduri importante ca:
H&M, LC Waikiki, New Yorker, Lee Cooper, Tom Tailor, Seroussi, Adidas Outlet, Coccodrillo, Orsay, Hervis, Kenvelo, Deichmann, Takko, B&B Collection, Jolidon, Samsonite, Otter, CCC, Kendra, Penti, Pepco etc.

Cafenelele si Restaurantele din Promenada Mall ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si reincarca bateriile pe parcursul sedintei de shopping si reprezinta o oaza de relaxare si socializare pentru vizitatori.
Oferta de produse delicioase si bauturi racoritoare este completata de evenimente gastronomice special organizate de Promenada Mall in spatiile comune, care ofera diversitate pentru vizitatori si un spatiu inedit de vanzare pentru producatorii locali.

Distractia este o parte esentiala a experientei pe care Promenada Mall Targu Mures o ofera vizitatorilor.

Cu un decor spectaculos, Cinema City pune la dispozitie 8 sali moderne de cinema, in care spectatorii se pot bucura de ultimele filme aparute, de o experienta cinematografica excelenta la standarde internaţionale de confort si calitate.

Pentru cei cu spirit competitiv, Jack Casino ofera mese de biliard si pinball, bowling, cafenea eleganta dar si aparate de jocuri video-electronice.

Auchan este o sursa economica pentru aprovizionarea saptamanala a familiilor.

MediaGalaxy ofera ultimele noutati in materie de electrocasnice si electronice, Leroy Merlin ofera consiliere si produse de calitate superioara pentru constructii, amenajari si gradina, iar Proges ofera solutii diverse, in ceea ce priveste amenajarile interioare.

Promenada Mall va invita la cumparaturi, distractie si relaxare!