PROGRAM

Luni – Duminica: 09 – 21

Societatea Comerciala FORNETTI ROMANIA S.R.L. cu sediul in loc. Hodoni, comuna Satchinez jud Timis,  este o societate cu capital integral privat, care s-a infiintat in anul 2001 ca master- franciza a FORNETTI Kft. cu sediul in Ungaria. Succesele distributiei de produse tip FORNETTI in Romania au facut necesara deschiderea unei capacitati de productie. In 19 aprilie 2002 s-a inaugurat productia la punctul de lucru din loc. Hodoni, jud Timis si a inceput totodata o noua etapa a dezvoltarii francizei FORNETTI in Romania. Personalul muncitor selectionat pentru productie este exclusiv din mediul rural, din zona de proximitate a fabricii.

In 9 ani de activitate Fornetti Romania a urcat succesiv trepte de performanta prin marirea capacitatii de productie concomitent cu diversificarea  sortimentatiei, largirea ariei de distributie, perfectionarea logisticii de transport, astfel incat in prezent Fornetti Romania este pe primul loc in topul francizelor din Romania. In prezent numarul magazinelor din sistem a trecut de 800, iar numarul cuptoarelor in care se proceseaza produsele noastre a depasit 2000 de unitati.
Chiar si in conditiile unei crize economico- financiare care greveaza asupra multor sectoare de activitate, obiectivele de dezvoltare a companiei Fornetti Romania raman intacte. In urma introducerii unor linii de productie complet automatizate, mizam pe o calitate constant ridicata a produselor noastre. Specialistii nostri sunt capabili sa introduca in gama sortimentala noi produse, noi gusturi, conform cerintelor pietei. Directia de efort a perioadei actuale este consolidarea pozitiei pe piata, promovarea unei imagini noi, moderne, a magazinelor din sistem.

Conceputa ca un complex multifunctional, unitatea de productie a SC Fornetti Romania SRL cuprinde spatii de depozitare materii prime, spatii de productie, spatii tehnice si de depozitare marfa congelata, in conditiile impuse de o trasabilitate optima.

Liniile de productie sunt complet automatizate iar spatiile de depozitare sunt permanent monitorizate in privinta temperaturii de pastrare.

Manipularea in depozite se face conform principiului FIFO.

Functionalitatea acestui complex cu vadite valente tehnice este asigurata de un personal cu inalta calificare profesionala.