0727 227 635

Pana la -20% reducere de pret pentru toate produsele brandului L’Oreal.

Descoperă look-ul de pe covorul roșu de la Cannes. Experimentează look-ul de Superstar cu mascara False Lash Superstar X-Fiber, pentru un efect extrem de gene false.  Intensifică-ți privirea cu linerul Superliner Ultra Precision și definește-ți sprâncenele cu Brow Artist Xpert. Vino în parfumeriile KENDRA beauty cosmetics și beneficiază de o reducere de 20% pentru orice mascara și 15% pentru linere și produse pentru sprâncene din portofoliul L’Oreal Makeup Designer/Paris.

25% Reducere de pret pentru toate produsele brandului Escada.

ESCADA FIESTA CARIOCA! Vara în ritmul meu!
Inspirat de ritmul unic al Brazilei de a trăi viața, ESCADA FIESTA CARIOCA te invită să dansezi și să celebrezi fiecare moment împreună cu prietenii tăi de la răsăritul soarelui și până la apus!
Este o aromă de vară, cu un sentiment exotic de vacanță și o impresie a noilor trăiri. Ingredientele care definesc acest minunat parfum sunt moscul, fructul pasiunii și floarea pasiunii.“
Haideți să ne bucuram împreună de noul parfum ESCADA!”

O sursa permanenta de inspiratie pentru frumusete, KENDRA beauty cosmetics este o combinatie reusita intre parfumerie selectiva, produse de machiaj si pentru ingrijire. KENDRA beauty cosmetics te rasfata cu programe personalizate pentru ritualul tau zilnic de infrumusetare sau create pentru evenimentele speciale din viata ta.
Te asteptam in KENDRA beauty cosmetics cu servicii de machiaj (de zi/seara, flash make up, aplicare lacuri de unghii, aplicare gene false), consultanta si recomandari pentru ingrijirea tenului, noutati, avanpremiere, oferte exclusive si preturi promotionale.

Nu rata KENDRA tips si concursurile desfasurate in comunitatea noastra pe Facebook KENDRAbeautycosmetics.