0374 411 800

PROGRAM

Luni – Sambata: 07 – 21
Duminica: 09 – 20

La LEROY MERLIN România, suntem o echipă unită şi dedicată pentru a răspunde mai bine cerinţelor si nevoilor clienţilor noştri și pentru a le oferi cele mai bune servicii în spiritul LEROY MERLIN. Asigurăm astfel o ambianță plăcută în magazin și suntem siguri că energia noastră pozitivă se transmite clienților noștri.

Angajaţii Leroy MERLIN se ghidează dupa un set de valori : exemplaritate, respect, generozitate, simplitate, coerenţă, performanţă şi cinste. După aceste valori ne tratăm şi clienţii.

Primul magazin din România a fost deschis în București pe data de 15 septembrie 2011 în complexul comercial Colosseum, Chitila. În 2014 se deschide cel de-al doilea magazin în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. În anul 2015 s-au deschis magazine în orașele: Ploiești, Brașov, Sibiu, Cluj pe Calea Turzii și două magazine în București, unul în centrul comercial Sun Plaza și celălalt pe Șos. Alexandriei, Bragadiru. În 2016 s-au deschis magazine în Constanța și Cluj pe Bd. Aurel Vlaicu, urmând ca până la finalul anului să mai deschidă magazine în orașele: Târgu Mureș, Suceava, Bacău, Iași și Timișoara.