0751 131 261

PROGRAM

Luni – Duminica: 10 – 22

Parfumeriile Marionnaud fac parte din cel mai important lant de profil din Europa, care in Romania a preluat magazinele Ina Center si Privilege.

Scopul nostru este de a va dezvalui frumusetea in fiecare zi, de aceea va asteptam intr-un ambient cald, accesibil si cu o echipa de consultanti gata sa va ofere recomandari specializate.

Marionnaud – Frumusete in fiecare zi
Credem in frumusetea fiecaruia dintre noi, iar intr-un fel sau altul cu totii suntem in cautarea ei.
Tocmai de aceea, in parfumeriile Marionnaud gasiti produse pe care le puteti utiliza in fiecare moment al zilei, la birou, atunci cand petreceti timp cu persoana draga sau participati la evenimente speciale.
Credem in lucruri simple, in frumusetea fara eforturi si costuri extraordinare, in frumusetea exterioara cat si in cea care transpare din interior; putem sa aratam si sa ne simtim bine, tot timpul, in fiecare zi traita.
Parfumeriile Marionnaud va ofera produse de ingrijire si infrumusetare care raspund oricaror asteptari. Mai mult, cardul de fidelitate pentru care puteti aplica in magazin este valabil in toate magazinele Marionnaud din Europa si va da posibilitatea de a beneficia de oferte exclusive si cecuri cadou.