0756 074 772

PROGRAM

Luni – Duminica: 10 – 21

MEDIA GALAXY este cea mai puternica retea de magazine de mare suprafata specializate in produse electronice, electrocasnice IT, comunicatii si multimedia, din Romania. Este o retea tanara, dinamica, in plina dezvoltare.

MEDIA GALAXY este magazinul destinatie, lider in varietate – ofera cea mai variata gama de produse si accesorii, lider in noutate – produse si tehnologie, lider prin preturile oferite, cu potential deplin de a oferi servicii de retail de cea mai buna calitate precum consultanta in momentul achizitiei sau serviciile de creditare.

MEDIA GALAXY seteaza noile tendinte ale pietei oferind ultimele noutati din domeniul IT&C si entertainment. MEDIA GALAXY este intotdeauna cu un pas inaintea pietei, reflectand ultimele tendinte din domeniu.

Prin tot ceea ce face MEDIA GALAXY inoveaza in permanenta. Incepand cu conceptul si designul magazinelor pana la gama de produse si solutiile de finantare oferite, MEDIA GALAXY isi surprinde in mod placut clientii.

Tot ceea ce aduce pe piata MEDIA GALAXY este fundamentat pe competenta, experienta si profesionalismul echipei. MEDIA GALAXY ofera in exclusivitate produse si servicii de cea mai buna calitate bazandu-se pe o echipa de profesionisti.

MEDIA GALAXY este un brand al companiei ALTEX ROMANIA, liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala gestionata de ALTEX ROMANIA se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine ALTEX si 14 magazine MEDIA GALAXY.

Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.
De asemenea, ALTEX comercializeaza pe piata din Romania prin reteaua de magazine MEDIA GALAXY doua marci proprii: Teletech (TV, DVD) si Myria (sisteme IT, laptop-uri si monitoare) si este distribuitor exclusiv al marcilor Cata, Sanyo, Rotel.