0730 025 388

OTTER, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata romaneasca, te asteapta pe www.otter.ro si in magazinele multibrand cu o gama variata de modele de incaltaminte, posete si accesorii, potrivite pentru orice moment al zilei.
Pentru ca fiecare dintre consumatori este unic, Otter a introdus in portofoliul sau branduri precum Epica, Le Colonel, Ara, Mario Ferretti, Clarks, Nike, Gryxx, Converse, Le Coq Sportif, Pepe Jeans sau Geox, branduri recunoscute din punct de vedere al designului, stilului si calitatii produselor.
In oricare din magazinele multibrand Otter sau online pe www.otter.ro, fiecare consumator se poate inspira din catalogul colectiei actuale, care contine o selectie chic de produse in voga sezonul acesta, precum si numeroase idei de stil din outfiturile propuse de stilistii Otter.

Pornind de la conceptul “New Home. New Couple. New Family” colectia Primavara-Vara 2017 aduce modele ce ofera versatilitati infinite si oportunitatea de a purta outfituri cat mai creative si pline de culoare. In plus, varietatea de branduri renumite este gata sa va transforme garderoba in noul sezon.