0265 435 697

PROGRAM

Luni – Duminica: 09 – 21

PROGES este una dintre principalele companii romanesti din domeniul distributiei produselor pentru amenajari interioare cu o retea nationala de magazine specializate si flota proprie de distributie.

PROGES, una dintre primele companii romaneşti din domeniul distribuţieiproduselor de amenajări interioare, işi începe povestea în anul 2001, în Oradea.

Companie dinamica şi inovatoare, Proges, iniţiază în anul 2003 un program inovator de vânzare în rate, cu avans zero şi plata în 60 de rate egale.

În anul 2005 Proges lansează o amplă campanie de reduceri sub sloganul „Sezonul reducerilor masive”. Campania a fost concepută în urma unei cercetări atente apieţei de retail şi a constat în reduceri la principalele tipuri de produse, un program de cupoane valorice precum si o serie de gratuităţi. Campania a avut succes iar acest lucru s-a reflectat (sau s-a materializat printr-o creştere) în creşterea semnificativă a vânzărilor.

Într-o piata competitivă şi aflată într-o permanentă schimbare, ne-am propus să iţi oferim soluţii cât mai diverse, în ceea ce priveşte amenajările interioare, la un raport calitate / preţ cât mai avantajos, pentru că am înţeles că nicăieri nu poate fi mai bine ca acasă. Motive pentru care, la Proges îţi stăm la dispoziţie cu sfaturi profesioniste şi o gamă cât mai largă de produse.

Viziune

Schimbarile şi înbunătăţirile sunt întotdeauna veşti bune şi vin tot timpul împreună.

Astfel Proges a trecut printr-un număr semnificativ de îmbunătăţiri ale imaginii şi în ceea ce priveşte aspectul magazinelor. Suntem mereu dornici şi entuziaşti când vine vorba de noutate, îmbunătăţindu-ne mereu oferta şi selecţia de produse şi servicii, căutând mereu noi modalităţi de a ne apropia de cumpărător şi a răspunde cât mai bine la nevoile şi cerinţele acestora.

Valori

În primul rând credem în preeminenţa calităţii asupra cantităţii; a serviciilor orientate către client şi personalizare în detrimentul volumelor şi standardizării. La Proges înţelegem că fiecare client este diferit, având aşteptări şi nevoi diferite, la care răspundem prin calitatea produselor, profesionalismul serviciilor şi diversitatea ofertelor.