0745 614 085

E timpul să mănânci sănătos!

Odată cu venirea toamnei Salad Box aduce un plus de prospețime și mâncăruri sănătoase în Promenada Mall din Târgu Mureș.
SaladBox s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food. Salad Box a rușit cu success, să înlocuiască preparatele congelate cu legume și fructe proaspete si oferă astfel salate, supe, deserturi și sucuri naturale de cea mai înaltă calitate. Designul locaților Salad Box este proiectat în așa fel încât clienții au posibilitatea de a vedea modul în care sunt preparate produsele.

Pe langă salatele predefinite cu ton, somon, vită, pui şi bacon sau vegetariene, la SaladBox îți poți creea propria salată alegând din cele peste 40 de ingrediente proaspete disponibile. Crutoanele și dressingul sunt din partea casei.

Tot aici găseşti şi cele mai bune supe cremă, iaurturi cu fructe sau musli, fresh-uri sau salate de fructe la prețuri accesibile tuturor.
Acestea sunt servite în ambalaje speciale, care perimit oricând să fie luate la pachet.

Dacă vrei să mănânci sănătos ești așteptat zilnic între 09:00 și 22:00 la Salad Box în Promenada Mall Târgu Mureș în zona Food Court.