0265 326 803

PROGRAM

Luni – Duminica: 10 – 22

Sense –brand romanesc de imbracaminte, prezent pe piata din anul 2007, propune femeilor colectii in trend pentru fiecare sezon.

Designul colectiei Sense este inspirat din imbracamintea traditionala office, dar reinterpretata in piese moderne, cu teme sezoniere, folosind tesaturi si accesorii de cea mai buna calitate, achizitionate de la furnizori din Italia, Franta si Spania.
Sense propune femeilor tinute elegante, rafinate, adresate spiritului liber si plin de personalitate. Caracteristice pentru tinutele Sense sunt croiurile feminine, combinatiile cromatice delicate si designul in tendinte, adaptat unei game variate de marimi.

Colectiile Sense sunt structurate in linii de zi –casual wear si linii de ocazie –SenseLimitedEdition, cocktail&evening wear.
Piesele vestimentare sunt confectionate in fabricile proprii: Caremil, producator de confectii textile care colaboreaza cu importante nume de pe piata externa (Marks&Spencer, Next, Phase Eight, Debenhams, Max Mara, Benetton), si fabrica de tricotaje Smirodava, un nume cu traditie pe piata romaneasca.
Produsele Sense se pot achizitiona din reteaua nationala de magazine si online, de pe site-ul fashionsense.ro