0365 882 707 0726 233 628

PROGRAM

Luni – Duminica: 10 – 22

Brandul Seroussi este un brand care consolidează continuu parteneriatul în soluționarea dorințelor și cerințelor bărbatului tânăr modern, dar și ale celui cu gusturi clasice. De la un sezon la altul, de la iarnă la vară, de la un outfit sport până la cea mai elegantă îmbrăcăminte de gală, oferim clienților noștri o varietate mare de produse de îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie.

Colecțiile Seroussi de sezon sunt confecționate din țesături italiene de înaltă calitate, majoritatea având compoziția de 100% lână sau în combinație cu mătase, mohair, elastan, oferind confort și aparență fără egal. Aceste trăsături sunt implementate cu deosebită grijă și în colecția Seroussi de costume business sau în colecția costumelor de gală: smochinguri, fracuri clasice, care vă sunt oferite cu mare considerare.

Pentru dezvoltarea conceptului Total Look, echipa brandului Seroussi a selectat, cu mare atenție sub sub această marcă și accesorii precum: cravate din mătase, cămăși din bumbac, pulovere din lână, curele din piele, toate de o calitate deosebită.
More Space for Elegance – sloganul nostru – exprimă totul despre noi, și anume: Brandul Seroussi îsi servește clienții prin îndemnul la eleganță, către bine și frumos.