0732 731 829

TOM TAILOR COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2017

Sezonul toamnă-iarnă ne propune adoptarea unei atitudini pozitive asupra vieții. În pofida grijilor de zi cu zi și a schimbărilor globale este important să abordăm orice provocare cu zâmbetul pe buze.

TOM TAILOR SPUNE DA. DA FERICIRII ȘI ÎNCREDERII ÎN SINE.

Noua colecție TOM TAILOR aduce în prin plan o abordare stilish pentru a celebra puterea emoțiilor.
Cu o atitudine optimistă și o ținută perfectă din colecția toamnă-iarnă TOM TAILOR, lumea pare mult mai colorată și mai vibrantă. Totul se învârte în jurul ținutelor statement și al elementelor de inspirație DIY ( Do It Yourself). În acest sezon, am optat pentru mai multă culoare, pentru mai multă aventură și pentru mai multă încredere în sine. Cheia este să înfruntăm viața cu mai multă lejeritate și mai presus de toate să fim uniți. TOM TAILOR inspiră la unitate, pentru a crea momente remarcabile pe care să le putem împărtăși cu toții, fără a ne pierde individualitatea.

EȘTI GATA SĂ IEȘI DIN ZONA TA DE CONFORT? SPUNE DA.

În acest sezon, aducem în prim plan jachetele de inspirație militară, purtate în contrast cu o pereche de jeanși și cu pulovere cu guler înalt. Printre favoritele noastre sunt și jachetele bomber în tonuri de roșu bordeaux dar și jachetele de camuflaj asortate cu o pereche de jeanși negri.

Ea spune DA unei ținute alcătuite dintr-o pereche de pantaloni lejeri de trening, cu dungi verticale în lateral, un pulover roșu cu broderii aplicate și o pereche de adidași albi, ce completeză perfect outfitul.

El spune DA unui pulover confortabil de lână asortat cu o jachetă kaki și o pereche de blugi prespălați, la care am adăgat o curea masivă.

EȘTI GATA SĂ TE REINVENTEZI? SPUNE DA.

DESPRE BRANDUL TOM TAILOR

Brandul TOM TAILOR se adresează clienților încrezători în sine, cu un stil individual bine conturat și care duc o viață dinamică într-un cadru urban. TOM TAILOR vine în ajutorul persoanelor care caută să își păstreze propriul stil în pofida normelor impuse de haosul cotidian. Ținutele propuse sunt alcătuite din elemente atent alese, astfel încât să vă ofere un look modern și încrezător.
Brandul Tom Tailor se axează și pe stilul contemporan, cu un statement puternic. Outfit-urile sunt în pas cu ultimele tendițe, elegante. Cu o paletă cromatică neutră, produsele sunt fabricate din materiale atent selecționate cu un grad ridicat din punct de vedere calitativ.
Tom Tailor lansează anual 12 colecții.